Sponsoring A.S.V.B

Of u nu de voetbalvereniging A.S.V.B of het ABN Amro World Tennis Tournament sponsort, vergeet niet dat ook dit linkmogelijkheden biedt. Een link van de website van A.S.V.B of activiteit naar uw website of webshop helpt ook online uw populariteit te vergroten. Dit is iets wat veel sponsoren vaak vergeten, terwijl de kans op een link erg groot is. Een link naar uw website of webshop heeft waarde voor zoekmachines zoals Google en Bing. A.S.V.B is erg actief op social media en wij willen uw website of webshop onder de aandacht brengen van onze leden, supporters, sponsoren en social media volgers.

A.S.V.B biedt u verschillende sponsorpakketten voor iedere budget. Een vereniging kan niet zonder de steun van regionale ondernemers maar u wilt er ook iets voor terug?

Zo biedt A.S.V.B u de mogelijkheid om uw bedrijf, product of campagne onder de aandacht te brengen bij een breed publiek.

Nieuwsberichten

U kunt een advertentie laten plaatsen aan de bovenzijde of onderzijde van al onze nieuwsberichten, deze worden getoond op Facebook en gedeeld op Google+ en Twitter.

Sportads – Sportlink

Met Club.Ads van Sportlink kunnen wij heel eenvoudig advertenties en/of sponsoruitingen tonen op onze website en (mogelijk in de toekomst) op de schermen in de kantine. 

Hoe werkt dit?

  • U neemt contact met ons op
  • Wij spreken een budget met u af
  • U ontvangt van ons de inloggevens voor (http://dashboard.sportsads.nl)
  • U maakt een advertentie aan voor uw bedrijf, product of campagne
  • U beheert uw eigen campagne, wilt u, uw advertentie op meerdere devices tonen? Dan dient u meerdere campagnes aan te maken voor:
  • – Banners voor een groot beeldscherm (computer)
  • – Banners voor een klein beeldscherm (tablet)
  • – Banners voor het beeldscherm van een mobiele telefoon

Waar worden mijn advertenties getoond?

Klik hier om te zien waar uw advertenties geplaatst gaan worden.

Wanneer kies je voor een advertentie en wanneer voor een sponsoruiting?

Maar wanneer kies je nou voor een advertentie en wanneer is het nu een sponsoruiting? Beide uitingen beheer wij eenvoudig via het dashboard. De sponsorcommissie kan er dus zo mee aan de slag.

Voorbeeld:

De plaatselijke bakker is sponsor van A.S.V.B en op onze website staat het logo van de bakker. Iedereen die onze website bezoekt ziet het logo van deze bakker. Het tonen van alleen het logo van de bakker is een sponsoruiting. De bakker heeft het een tijdje aangekeken, maar merkt dat het aantal klanten niet is toegenomen. Hij wil meer publiciteit voor zijn bakkerij en neemt contact op met de sponsorcommissie van A.S.V.B. De sponsorcommissie geeft aan dat het mogelijk is om bijv. een campagne te starten met een bepaalde looptijd en een verwijzing naar de website van de bakkerij. Dus de bakker gaat aan de slag en bedenkt een mooie actie voor alle leden van de vereniging om zo meer klanten naar zijn bakkerij te krijgen.

Waarom toont A.S.V.B advertenties van Sportads?

Om de aankoopprijs van Sportlink Club.TV, Club.Website en/of Club.Dataservice voor A.S.V.B zo laag mogelijk te houden en tegelijkertijd (mogelijke) advertentie-inkomsten voor A.S.V.B te genereren, wordt standaard de mogelijkheid om advertenties van derden (zoals KNVB partners) op ons clubkanaal te tonen, aangezet. Mocht A.S.V.B nu toch geen advertenties van derden (zoals KNVB partners) op onze clubkanalen wensen omdat het conflicteert met de sponsoruitingen van onze sponsoren, dan kunnen wij dit uitzetten. In dat geval zal Sportlink wel een extra bedrag bij ons in rekening brengen. De hoogte van het bedrag wordt bepaald op basis van het moment van aangeven gedurende het seizoen (zie onderstaande schema). Een seizoen loopt van juli t/m juni van het daarop volgende jaar.

Aanschafdatum Bedrag (per kanaal per seizoen)
Juli t/m September € 100,00
Oktober t/m December € 75,00
Januari t/m Maart € 50,00
April t/m Juni € 25,00

Instagram

Linkbuilding is bekend bij de meeste ondernemers die actief zijn op het internet. Op de pagina Social Media is het mogelijk om uw Instagram account te integreren in onze website om zo uw bedrijf, product of campagne onder de aandacht te brengen en meer volgers te krijgen.

Bent u geïnteresseerd in sponsoring van het amateurvoetbal in Groningen? Wordt dan sponsor van A.S.V.B.

Neem vrijblijvend contact op en kijk wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Neemt u dan contact op met:

Arjan Kloosterman (Commerciële Zaken/ Sponsoring)
van Kinsbergenlaan 46
9675 CX Winschoten
06-54632111
sponsoring@vvasvb.com

Uw naam
Meer informatie over
Volg ASVB ook op social media

Even bij Lidl kijken?

Geef als eerste een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.