Online winkelen via Sponsorkliks

RSS Het voetbalnieuws uit de kanaalstreek

 • FC Kanaalstreek Winseries: Borussia Dortmund Thuisshirt 25 januari 2021
  Maak kans op een van de schitterende prijzen met de FC Kanaalstreek winseries. Het bericht FC Kanaalstreek Winseries: Borussia Dortmund Thuisshirt verscheen eerst op FC Kanaalstreek.
  Redactie
 • Jeugd SC Stadskanaal maakt Stadskanaal schoner 25 januari 2021
  De jeugd van Stadskanaal heeft ervoor gezorgd dat Stadskanaal er weer een stuk schoner uit ziet. Het bericht Jeugd SC Stadskanaal maakt Stadskanaal schoner verscheen eerst op FC Kanaalstreek.
  Redactie
 • Onstwedder Boys en Wilbert Arends verlengen samenwerking 25 januari 2021
  Onstwedder Boys en Wilbert Arends zetten de samenwerking ook in het seizoen 2021-2022 voort. Het bericht Onstwedder Boys en Wilbert Arends verlengen samenwerking verscheen eerst op FC Kanaalstreek.
  Redactie
 • Blik op 2L: Nieuw Buinen gaat door met Piebes 25 januari 2021
  Nieuw Buinen en Loewie Piebes blijven een koppel. Ook assistent-trainer René Alberts en keepertrainer Derk Piebes blijven de oranjehemden trouw. Piebes, die eerder werkzaam was als hoofdtrainer van SJS, gaat na de zomer zijn tweede jaargang als oefenmeester van 'Buunermond' in. In het huidige seizoen kwam de ploeg nog maar twee keer in actie. Het […]
  Redacteur2
 • FC Kanaalstreek Winseries: Feyenoord-Thuisshirt 25 januari 2021
  Maak kans op een van de schitterende prijzen met de FC Kanaalstreek winseries. Het bericht FC Kanaalstreek Winseries: Feyenoord-Thuisshirt verscheen eerst op FC Kanaalstreek.
  Redactie
 • Voorlopige deelnemerslijst Feyenoord Winactie 25 januari 2021
  De voorlopige deelnemerslijst van de Feyenoord winactie. Het bericht Voorlopige deelnemerslijst Feyenoord Winactie verscheen eerst op FC Kanaalstreek.
  Redactie
 • FC Kanaalstreek Winseries: Ajax-Thuisshirt 25 januari 2021
  Maak kans op een van de schitterende prijzen met de FC Kanaalstreek winseries. Het bericht FC Kanaalstreek Winseries: Ajax-Thuisshirt verscheen eerst op FC Kanaalstreek.
  Redactie
 • Voorlopige deelnemerslijst Ajax Winactie 25 januari 2021
  De voorlopige deelnemerslijst van de Ajax Winactie Het bericht Voorlopige deelnemerslijst Ajax Winactie verscheen eerst op FC Kanaalstreek.
  Redactie
 • Stand FC Kanaalstreek Subleague Coach van het Jaar na speelronde 4 25 januari 2021
  De tussenstand na speelronde 4 van de FC Kanaalstreek Subleague Coach van het Jaar. Het bericht Stand FC Kanaalstreek Subleague Coach van het Jaar na speelronde 4 verscheen eerst op FC Kanaalstreek.
  Redactie
 • Stand FC Kanaalstreek Eredivisietoto na speelronde 10 25 januari 2021
  Tussenstand van de FC Kanaalstreek Eredivisietoto na speelronde 10. Het bericht Stand FC Kanaalstreek Eredivisietoto na speelronde 10 verscheen eerst op FC Kanaalstreek.
  Redactie

Ook adverteren op Tradetracker?

Volg ASVB ook op social media

Even bij Lidl kijken?