Online winkelen via Sponsorkliks

RSS Het voetbalnieuws uit de kanaalstreek

 • Trainerscarrousel 17 januari 2022
  Overzicht van de trainers die blijven of vertrekken bij de amateurclubs in de regio in of rondom de Kanaalstreek. Het bericht Trainerscarrousel verscheen eerst op FC Kanaalstreek.
  Redactie
 • De Winteroefencampagne 2021/2022 17 januari 2022
  Een overzicht van de oefenwedstrijden die in de maanden januari, februari en maart worden gespeeld door de amateurclubs. Het bericht De Winteroefencampagne 2021/2022 verscheen eerst op FC Kanaalstreek.
  Redactie
 • We mogen allemaal weer voetballen! Bereid je voor op de competitie 17 januari 2022
  Er kan weer volop getraind worden bij de voetbalverenigingen, hopelijk kan de competitie ook snel weer van start gaan. Het bericht We mogen allemaal weer voetballen! Bereid je voor op de competitie verscheen eerst op FC Kanaalstreek.
  Redactie
 • Gert Bijker nieuwe hoofdtrainer Buinen 15 januari 2022
  Buinen heeft Gert Bijker voor het nieuwe voetbalseizoen aangesteld als hoofdtrainer. Het bericht Gert Bijker nieuwe hoofdtrainer Buinen verscheen eerst op FC Kanaalstreek.
  Redactie
 • Reactie KNVB: Perspectief is nodig 15 januari 2022
  De KNVB is blij dat er weer getraind kan worden, maar hoopt wel perspectief te blijven zien de komende weken. Het bericht Reactie KNVB: Perspectief is nodig verscheen eerst op FC Kanaalstreek.
  Redactie
 • Cor Lubach gaat zesde seizoen in bij SC Roswinkel 15 januari 2022
  SC Roswinkel en Cor Lubach blijven ook in het seizoen 2022/2023 aan elkaar verbonden, Lubach begint dan aan zijn zesde seizoen bij de Roswinkelers. Het bericht Cor Lubach gaat zesde seizoen in bij SC Roswinkel verscheen eerst op FC Kanaalstreek.
  Redactie
 • Trainen en onderlinge wedstrijden voor amateurvoetbal weer mogelijk 14 januari 2022
  Trainen en onderlinge wedstrijden zijn weer mogelijk voor amateurvoetballers. Het bericht Trainen en onderlinge wedstrijden voor amateurvoetbal weer mogelijk verscheen eerst op FC Kanaalstreek.
  Redactie
 • WKE ’16 en Albert Koops verlengen samenwerking 14 januari 2022
  WKE '16 en Albert Koops zetten hun samenwerking voort in het seizoen 2022-2023. Het bericht WKE ’16 en Albert Koops verlengen samenwerking verscheen eerst op FC Kanaalstreek.
  Redactie
 • Meeden en Tammo van der Weerden verlengen samenwerking 14 januari 2022
  Meeden is tevreden over de huidige samenwerking met hoofdtrainer Tammo van der Weerden en dus verlengen beide partijen met nog een jaar. Het bericht Meeden en Tammo van der Weerden verlengen samenwerking verscheen eerst op FC Kanaalstreek.
  Redactie
 • Westerwolde en Richard Streuding verlengen samenwerking 14 januari 2022
  Westerwolde en Richard Streuding zetten ook in het seizoen 2022/2023 de samenwerking voort. Het bericht Westerwolde en Richard Streuding verlengen samenwerking verscheen eerst op FC Kanaalstreek.
  Redactie

Ook adverteren op Tradetracker?

Volg ASVB ook op social media

Even bij Lidl kijken?