Online winkelen via Sponsorkliks

RSS Algemeen nieuws

 • Column Jan Dirk van der Zee: Bubbel beperkt ons blikveld
  Even snel als het goede nieuws was gekomen leek het alweer verdrongen door de hectiek van de dag. Coronacrisis, Toeslagenaffaire, Trump, Brexit en de naderende verkiezingen in Nederland eisten direct weer alle aandacht op. Toch bevatte het bericht, dat op 7 januari werd gedeeld, een geluid waarvan je hoopt dat er meer mee wordt gedaan.
 • Mats Wieffer (Excelsior) één duel aan de kant
  Mats Wieffer ontbreekt komende zaterdag in de selectie van Excelsior voor het uitduel tegen TOP Oss. De middenvelder kreeg vrijdag zijn vijfde gele kaart van het seizoen en staat daarom één competitiewedstrijd langs de kant.
 • Terugkijken digitale inspiratiesessie: 'Naar een krachtig bestuursteam'
  Maandagavond 18 januari organiseerde de KNVB voor bestuurders uit het amateurvoetbal de digitale inspiratiesessie ‘Naar een krachtig bestuursteam’. Speciale gast was Toon Gerbrands, algemeen directeur van PSV. Hij nam de kijkers mee in een verhaal waarin hij stilstond bij de ervaringen die hij had opgedaan in diverse (sport)bestuursfuncties en de lessen die je daaruit kunt […]
 • Het aftellen naar het EK Futsal is begonnen!
  Het aftellen is begonnen: over precies een jaar start het EK Futsal in Nederland. Het belooft een spectaculair evenement te worden, dat zal worden gespeeld in de Ziggo Dome (Amsterdam) en Martini Plaza (Groningen).
 • Allard Lindhout fluit Feyenoord - AZ in De Kuip
  Allard Lindhout heeft zondag de leiding over de wedstrijd tussen Feyenoord en AZ. Carl Schaap en Nicky Siebert ondersteunen de leidsman langs de zijlijn. De aftrap in Rotterdam is om 16.45 uur.
 • Internationale overschrijvingen amateurvoetbal via online registratiesysteem
  De wijze waarop een internationale amateuroverschrijvingen wordt ingediend, is per 1 juli 2020 veranderd. Voorheen liepen deze internationale overschrijvingen via een formulier, maar sinds afgelopen zomer worden deze overschrijvingen in het online registratiesysteem International Transfer Matching System (ITMS) ingevoerd door de nieuwe vereniging van de speler. Na goedkeuring van de overschrijving, wordt de overgeschreven speler […]
 • VVV-Venlo een duel zonder Vito van Crooij
  Vito van Crooij staat de komende wedstrijd van VVV-Venlo langs de kant. Hij kreeg woensdag in het met 4-1 gewonnen uitduel tegen ADO Den Haag zijn vijfde gele kaart van het seizoen.
 • Nog steeds twee scenario’s voor herstart competities amateurvoetbal
  Ook nadat het kabinet dinsdagavond heeft aangekondigd dat de huidige lockdown in ieder geval wordt verlengd tot en met 9 februari, blijven de overgebleven twee scenario’s rondom een herstart van de seniorencompetities in het amateurvoetbal allebei nog op tafel liggen.
 • Veelgestelde vragen over het coronavirus en voetbal
  Op deze pagina bundelen we de meest gestelde vragen over het coronavirus en de gevolgen voor het voetbal. Deze FAQ wordt continu bijgewerkt. Houd deze pagina dus regelmatig in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste informatie en ontwikkelingen.
 • Spelregelbewijs seizoen 2021/’22; haal het nu!
  Goede kennis van de spelregels draagt bij aan een sportiever spel. Om die reden heeft de KNVB het spelregelbewijs ingevoerd. Dit seizoen is het voor de spelers en speelsters geboren in het jaar 2004 verplicht het spelregelbewijs te halen. Zij hebben tot hun eerste officiële wedstrijd in het seizoen 2021/’22 de tijd om het spelregelbewijs […]
 • Reactie betaald voetbal (ECV, CED en KNVB)
  Reactie op de nieuwe coronamaatregelen (12 januari 2021) van het Nederlandse betaald voetbal vertegenwoordigd door de ECV, CED en KNVB:
 • Wedstrijdwijzingen Keuken Kampioen Divisie
  De derde periode van de Keuken Kampioen Divisie kent in iedere speelronde een aantal wijzigingen. Op die manier kunnen supporters ook in die periode alle wedstrijden van hun club live op ESPN volgen. In eerste instantie zouden in de derde periode vier wedstrijden per speelronde live worden uitgezonden, na aandringen van clubs en supporters uit […]

Ook adverteren via Tradetracker?

Volg ASVB ook op social media

Even bij Lidl kijken?