Online winkelen via Sponsorkliks

RSS nieuws District Zuid I

 • Speeldagenkalenders amateurvoetbal seizoen 2021/’22 bekend 9 februari 2021
  De speeldagenkalenders voor het amateurvoetbal van het seizoen 2021/’22 zijn bekend. De tweede en derde divisie van het amateurvoetbal beginnen komend seizoen in het weekeinde van 21 en 22 augustus 2021. De hoofdklasse mannen begint een weekend later op 28 en 29 augustus. De meeste reguliere competities gaan van start in het weekend van 25 […]
 • Spelregelbewijs seizoen 2021/’22; haal het nu! 11 januari 2021
  Goede kennis van de spelregels draagt bij aan een sportiever spel. Om die reden heeft de KNVB het spelregelbewijs ingevoerd. Dit seizoen is het voor de spelers en speelsters geboren in het jaar 2004 verplicht het spelregelbewijs te halen. Zij hebben tot hun eerste officiële wedstrijd in het seizoen 2021/’22 de tijd om het spelregelbewijs […]
 • Wedstrijdgegevens Sportlink Club en Voetbal.nl tijdelijk niet beschikbaar 30 november 2020
  Vanwege de coronamaatregelen is onlangs besloten dat de competities in het amateurvoetbal in ieder geval tot medio januari stilliggen. Het streven is om de competitie in het weekend van 16/17 januari weer te hervatten, mits de coronamaatregelen dit toelaten. Uiterlijk half december wordt hier een besluit over genomen en wordt bepaald op welk moment het […]
 • 7x7 voor mannen en vrouwen in het voorjaar 25 november 2020
  Als gevolg van corona zijn in het najaar slechts enkele speelrondes gespeeld. Afhankelijk van het aantal nieuwe inschrijvingen worden de indelingen van het najaar als basis voor de indelingen in het voorjaar gebruikt. Er wordt geprobeerd om de incomplete poules weer aan te vullen tot minimaal vier teams. Uitgangspunt blijft een zo veel als mogelijke […]
 • Voorbereidingen voorjaarsreeks in volle gang 17 november 2020
  Hoewel de competities momenteel stilliggen in verband met de coronamaatregelen, wil de KNVB voorbereid zijn zodra er weer groen licht is om de competitie te mogen hervatten. Dit betekent dat de tijd is aangebroken om de wijzigingen voor de voorjaarsreeks door te geven.
 • Wat te doen bij een (mogelijke) coronabesmetting op de club? 7 oktober 2020
  Eén van de meest voorkomende vragen van verenigingen is: ‘Wat moeten we doen als er een (mogelijke) coronabesmetting is binnen een team en welke gevolgen heeft dit voor het spelen van wedstrijden?’.
 • Vacatures KNVB ambassadeurs serviceregio 12 30 september 2020
  Het team verenigingsadvies van serviceregio 12 (Zeeland/West-Brabant) in Zuid is op zoek naar enthousiaste KNVB-ambassadeurs. Het betreft een vrijwilligersfunctie voor gemiddeld 6 uur per week.
 • Vacature KNVB ambassadeur serviceregio 9 30 september 2020
  Het team verenigingsadvies van serviceregio 9 in Zuid is op zoek naar een enthousiaste KNVB-ambassadeur. Het betreft een vrijwilligersfunctie voor gemiddeld 6 uur per week.
 • Vacatures KNVB ambassadeurs serviceregio 10 30 september 2020
  Het team verenigingsadvies van serviceregio 10 in Zuid is op zoek naar enthousiaste KNVB-ambassadeurs. Het betreft een vrijwilligersfunctie voor gemiddeld 4-6 uur per week.
 • Eilandenregeling seizoen 2020/'21 30 september 2020
  Zijn er teams binnen de vereniging die dit seizoen wedstrijd(en) spelen op één van de Waddeneilanden of in Zeeuws-Vlaanderen, dan kan de vereniging gebruik maken van de zogenaamde Eilandenregeling.
 • Loting tweede bekerronde seniorenteams categorie A 24 september 2020
  Er is geloot voor de tweede bekerronde bij de seniorenteams uitkomend in de categorie A. Welke wedstrijden rolden er uit de kokertjes?
 • Deadlines 4-fasenvoetbal pupillen 11 september 2020
  Na een geslaagde pilot afgelopen jaar in West I en West II is met ingang van het seizoen 2020/’21 landelijk gekozen voor een nieuwe competitieopzet bij de pupillen. De O8 tot en met de O12 speelt in vier korte reeksen. Na iedere reeks volgt een herindeling.
Volg ASVB ook op social media

Even bij Lidl kijken?