Rabo Clubsupport

Online winkelen via sponsorkliks

rabobank clubsupport

DEEL, LIKE en WIN actie!!!

Om zoveel mogelijk stemmen te krijgen voor onze Rabo ClubSupport, gooien wij er een deel, like en win actie tegenaan. En wat voor 1…. 3 winnaars ontvangen een waardebon van onze sponsors:

t.w.v. €25.00!!! Dus doe mee aan dit bericht… maar waar het natuurlijk voornamelijk om draait… stem tussen 5 en 25 oktober op het verdere verloop van ons duurzaamheidsproject. (daarna sluit deze win-actie ook en word de winnaar bekend gemaakt) Let op… Alleen leden van de Rabobank-club kunnen hun stemmen uitbrengen op ASVB. Lidmaatschap is gratis en kan d.m.v. onderstaande link:

Lees ook onderstaand bericht:

Stem op vv ASVB!!!! (en graag zoveel mogelijk delen)
Breng jouw stem uit en steun het verenigingsleven van vv ASVB!
Rabobank draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo ClubSupport speciaal voor verenigingen en stichtingen. Ook vv ASVB doet mee aan de Rabo Clubsupport!

Stemmen:

Van 5 t/m 24 oktober 2020 mogen leden van de Rabobank stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Elke stem is geld waard!

Oproep aan alle leden

Het is voor vv ASVB belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te werven. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor verdere verloop van ons duurzaamheidsproject (LED-verlichting) van ons complex.
Het zou fantastisch zijn als jij, jouw familie, vrienden, collega’s etc. etc. stemmen geven aan vv ASVB tijdens de Rabo ClubSupport van de Rabobank. Kijk voor meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne op:
Bedankt voor jouw steun!
Met vriendelijke groet,
Arjan Kloosterman
Sponsorcommissie vv ASVB
Volg ASVB ook op social media