Rondje voor je club

Online winkelen via sponsorkliks

steun je voetbalvereniging

Hoe werkt de actie?

Nu de kantines dicht moeten blijven lopen amateurclubs veel geld mis. Veel verenigingen hebben het hierdoor zwaar. Clubs vrezen zelfs voor hun voortbestaan. Dat willen wij niet laten gebeuren en daarom komen we in actie!

Nu dit in de kantine niet kan roepen wij iedereen op om digitaal een rondje te geven. Niet aan je teamgenoten of sportvrienden maar aan je eigen club!

Zo kunnen we er samen voor zorgen dat onze club niet in de problemen komt, zodat wij straks weer samen kunnen genieten van het mooiste spelletje dat er is.

1. ZOEK JOUW CLUB

Via onze zoekbalk kun je zoeken op clubnaam, plaats, sport of provincie. Klik op  ASVB om verder te gaan.

2. GEEF EEN RONDJE

Een rondje is een donatie voor ASVB ter waarde van een rondje in de kantine (€20,-). Je kunt zelf kiezen hoeveel rondjes je wilt geven. Betalen gaat veilig via iDeal op: rondjevoorjeclub.nl

3. DEEL DE ACTIE

Hoe meer rondjes ASVB krijgt, hoe beter voor de clubkas! Help je mee om de actie te verspreiden? Deel de actie via WhatsApp of op Facebook en Twitter.

HEB JE NOG VRAGEN?

Wanneer je nog vragen hebt, dan kun je eerst eens bij onze antwoorden op de veelgestelde vragen kijken. Is het daarna nog niet helemaal duidelijk, dan kun je ons natuurlijk altijd even een berichtje sturen.

Wil jij ook een rondje aan ASVB doneren? Klik dan hier

 

Volg ASVB ook op social media