Heb Jij Je Stem Al Uitgebracht?

Online winkelen via sponsorkliks

specsavers steunt asvb duurzaam
Steun goede doelen in uw buurt met Stichting Specsavers Steunt. Stem op uw favoriete lokale doel en bezorg het doel een jaar lang financiële steun!

Klik hier om het project ASVB Duurzaam financieel te steunen.

Registreer je emailadres – check je inbox of spambox en bevestig je emailadres.

Heb je een Google+ account? Geef ons project dan een +1 om een extra stem te geven.

Wij hebben geduchte concurrentie en kunnen iedere stem goed gebruiken om in aanmerking te komen van de steun van Specsavers Op basis van het aantal stemmen wordt er per winkel een top 3 bepaald. het winkelteam kiest uiteindelijk de winnaar uit de top 3. Het hebben van de meeste stemmen betekent dus niet automatisch dat je hebt gewonnen.

Maar laten wij het winkelpersoneel van Specsavers in Winschoten zo moeilijk mogelijk maken door extra veel stemmen te verzamelen.

Over Specsavers steunt:

Betaalbare oog- en hoorzorg voor iedereen. Dat is waar Specsavers voor staat. Maar onze waarden gaan verder dan onze core business. We vinden het ook belangrijk om onderdeel te zijn van de lokale buurt en te weten wat er gaande is. De Specsavers-winkelteams zijn erg betrokken bij de lokale gemeenschap en die betrokkenheid zetten we graag om in actie. Daarom is in 2010 Stichting Specsavers Steunt in het leven geroepen.
Steun een doel met uw nieuwe bril of hoortoestel.

Dankzij onze Stichting kunnen we lokale liefdadigheidsinstellingen, goede doelen en verenigingen, zoals een kinderboerderij, jeugdvereniging, bejaardentehuis of dierenambulance, financieel ondersteunen. Zo geeft Specsavers iets terug aan de lokale gemeenschap. Een waardevolle bijdrage. Onze stichting heeft zelf geen winstoogmerk.

Omdat alle winkels van Specsavers een steentje bij willen dragen aan de lokale gemeenschap, geven ze per verkochte bril of hoortoestel een vast bedrag aan de Stichting. Dit bedrag schenken we onder andere aan lokale doelen die de samenleving ten goede komen. Ieder jaar (aan het einde van de spaarronde) maken alle Specsavers-winkels de betreffende goede doelen in de buurt blij met een donatie.

Volg ASVB ook op social media