3 Keer Is Scheepsrecht

Online winkelen via sponsorkliks

ASVB – ZNC  4-0 (ruststand 3-0). Eerst het goede nieuws: de Broeksters blijven na deze nederlaag, met 32 punten uit 19 wedstrijden, 3e in de 3e klasse B. Dit duel tegen de koploper telt bovendien niet mee voor de 2e periode, waarin ZNC nog kansrijk is voor de titel. Dan het slechte nieuws: clubtopscorer Emiel Staal, hij scoorde al 21 keer, viel geblesseerd uit. “Dat lijkt niet goed”, weet elftalleider Patrick Gooijert.

“Na een schot ging Emiel door zijn enkel. Ik denk dat hij een beschadiging aan de enkel heeft opgelopen.” Gooijert heeft geen idee hoe lang Staal uit de running is.
2e periode
Donderdagavond speelt ZNC op eigen veld tegen Veendam 1894. Dit duel telt mee voor de 2e periode en ook de Veendammers kunnen die nog winnen.
Omschakeling
“We hebben verdiend verloren. ASVB liet ons komen en scoorde daarna via de omschakeling.” Joost Siemens zette de Blijhamsters via 2 treffers in de 18e en 23e minuut op een riante 2-0 voorsprong. Hierna kreeg Emiel Staal 2 grote kansen om de achterstand te halveren. Hij miste. Op slag van rust was het over en uit voor ZNC nadat Mart van der Veen 3-0 liet aantekenen.
PaalJoost Siemens zette na 62 minuten de eindstand op het scorebord: 4-0. Gooijert: “We hebben wel energie in deze wedstrijd gestopt. Harmen Hager kopte nog op de paal en aan de andere kant kreeg ASVB ook kansen op meer doelpunten.”

Derde maal

Na overwinningen in Zuidbroek (3-1 in de beker en 3-2 in de competitie) slaagde ZNC er niet in om ASVB voor de derde maal dit seizoen te kloppen.

Bron: Menterwolde info

 

Volg ASVB ook op social media