ASVB hard op weg naar het kampioenschap

Online winkelen via sponsorkliks

BLIJHAM –  De ploeg van succestrainer Richard Nuus staat bovenaan in hun 3e klasse en is hard op weg naar promotie. Actief, de ploeg uit Eelde, staat stijf onderaan en zal, nadat ze het vorig seizoen nog net via de nacompetitie wisten te redden, het nu dit seizoen moeten afleggen. De koploper was beter en won, alle goals vielen in de eerste helft.

Bron: Gert Meulman

Zie ook:

De ploeg van Nuus lijkt goed op weg en met deze groep spelers moet het mogelijk zijn een rol te gaan spelen in de tweede klasse. Daarnaast gaan er geruchten over spelers die de kant van de Witte Muizen op willen komen. In de wedstrijd van vandaag was ASVB de eerste helft oppermachtig. Bij rust stond de uiteindelijke eindstand al op het bord. Vier keer werd er gescoord, daar waar zeker het dubbele tot de mogelijkheden had behoord. Joost Siemens, Tim Renken, Michael Sypré en nog eens Siemens waren er dichtbij. Na een kwartier spelen kwam Actief voor het eerst richting doelman Ronald Veerbeek. Door een foutje van Erwin Aukes kon Rick van de Vlis een schot wagen, Veerbeek redde. Na een half uurtje spelen kwam de ploeg van Nuus en zijn assistent Jordin Louwes op een 1-0 voorsprong. Siemens gaf de bal goed voor vanaf de rechterkant, Bruce Tunjanan bij de tweede paal gaf breed op Sypré die van dichtbij kon binnentikken. Hierna ging het snel, erg snel. In de 35e minuut maakte Tunjanan de 2-0. Twee minuten later kopte uit een hoekschop van Siemens Sypré zijn tweede binnen. En weer drie minuten later maakte Trevor Eiten de uiteindelijke 4-0.

Restant

ASVB speelt nog vijf wedstrijden en heeft door het verlies van vandaag van Annen bij HSC een voorsprong van vier punten met twee weedstrijden minder gespeeld. ASVB speelt nog thuis tegen SVZ, Zuidlaren, Veendam en moet uit aantreden bij Muntendam en Zuidlaren. Annen speelt nog thuis tegen Zuidlaren en uit bij VAKO en Kwiek.

Volg ASVB ook op social media