ASVB JO17

Online winkelen via sponsorkliks

voetballende muizen uit blijham

Bekerwedstrijd Gieten JO17-3 – ASVB JO17 : 1-8

Na een spannende week waarin de vraag centraal stond of de Corona testuitslagen van een paar snotterige spelers op tijd binnen zouden zijn en we genoeg spelers zouden hebben, stond het JO17 team zaterdag aan de aftrap voor hun 2e bekerwedstrijd tegen Gieten JO17-3.
In vergelijking met ons jonge en vlotte team leek de tegenstander wat fors en langzaam. Toch werd ASVB binnen enkele minuten verrast door een snelle mooi ingeschoten goal van de rechtsbuiten van Gieten.
Een rommelige fase volgde. ASVB leek sterker en sneller, maar de hoge ballen getuigden ervan dat het team nog niet gewend was aan het kunstgras. Passes schoten vaak door of gingen buiten de lijnen. Zelfs toen onze spits een frommel goal kordaat afmaakte en de stand gelijk trok, kwam er nog weinig lijn in het spel. Pas na de 2e ASVB goal die er snel op volgde werd de opbouw iets gecontroleerder en ontstonden er mooi uitgespeelde kansen voor de goal van de Gietense keeper.
Met een 1-4 voorsprong werd de kleedkamer opgezocht voor de rust. Na de tactische en technische tips zagen de toeschouwers nog 4 mooi uitgespeelde goals van ASVB. Vooral de eerste 2 waren typische kunstgras-aanvallen waarin snel combinatiespel over de grond de Gietense verdediging het nakijken gaven.
Een duidelijk bewijs dat er veel veerkracht, snelheid en spelinzicht in deze ploeg zit waarin de jongste net 13 en de oudste al 17 is.
Volg ASVB ook op social media