Online winkelen bij de Lidl?

RSS Mededelingen van het gemeentebestuur

 • Extra raadsvergadering maandag 18 oktober 2021
  Op maandag 18 oktober 2021 om 20.00 uur vindt er een extra raadsvergadering plaats.
 • Kom in beweging!
  Vallen? Wees voorbereid en kom in beweging. Laat u testen op valrisico en doe mee aan een valpreventiecursus.
 • Inwoners krijgen één contactpersoon sociaal domein
  Inwoners krijgen één contactpersoon sociaal domein. Vanaf 4 oktober start de gemeente met een proefproject in Midden-Westerwolde.
 • Energieloket Westerwolde in een nieuw jasje
  Op 1 oktober 2021 is het Energieloket Westerwolde vernieuwd. Het Energieloket helpt bewoners bij het beantwoorden van vragen rondom energiezuinig wonen.
 • Hoorcommissie ontwerpbestemmingsplan 'Natuurbegraafplaats Laude'
  Woensdag 6 oktober 2021 vindt er om 20.30 uur een hoorcommissie plaats over het ontwerpbestemmingsplan “Natuurbegraafplaats Laude”.
 • Landschapsbiografie van Westerwolde: ‘een unieke streek verdient een uniek boek’
  Langs de oostgrens van Groningen ligt langs de Ruiten Aa, de Mussel Aa en het Pagediep de bijzondere landstreek Westerwolde. Veel bewoners en bezoekers kennen de schoonheid van dit gebied, maar weten toch niet precies de achtergrond ervan. Na drie jaar voorbereiding verschijnt op 7 oktober aanstaande de Landschapsbiografie van Westerwolde, een rijk geïllustreerd en […]
 • Gemeente Westerwolde doet mee aan inleveractie wapens
  Inwoners kunnen van 11 tot en met 17 oktober hun wapens inleveren. De gemeente Westerwolde doet in de Week van de Veiligheid (11 tot en met 17 oktober) mee aan de landelijke inleveractie van wapens. Vooral jongeren en jongvolwassenen worden aangemoedigd om dan hun wapen(s) in te leveren.
 • Vervanging openbare verlichting Veelerveen en Vriescheloo
  Maandag 20 september start Dynniq BV met het vervangen van de oude openbare verlichting door nieuwe ledverlichting.
 • Fit en veilig blijven fietsen voor 65-plussers in Westerwolde
  In september en oktober kunnen 65-plussers in Westerwolde gratis meedoen aan een fietsclinic. Tijdens de fietsclinic doen de deelnemers een aantal fietsgymoefeningen. Ze krijgen tips over het gebruik van hun eigen (elektrische) fiets. En het is mogelijk om onder begeleiding van een ervaren instructeur meteen te oefenen. Deze fietsclinics worden georganiseerd om (65+) inwoners veilig […]
 • Raadsvergadering 22 september in de Meet in Bellingwolde
  De raadsvergadering van woensdag 22 september wordt gehouden in de Meet in Bellingwolde.
 • Oost-Groninger gemeenten organiseren samen zonnepanelenactie
  Doordat steeds meer bedrijven zonnepanelen aanbieden, is het voor huiseigenaren lastig om een goede keuze te maken. Daarom organiseert Jouwbespaarcoach.com samen met het Regionaal Energieloket voor de Oost-Groninger gemeenten Oldambt, Pekela, Stadskanaal, Veendam en Westerwolde, een zonnepanelenactie. Woensdag 29 september vindt hierover een online informatiebijeenkomst plaats. Door de aankoop te bundelen kunnen inwoners zonnepanelen aanschaffen […]
 • Complimenten voor mantelzorgers in Westerwolde
  De gemeente Westerwolde wil de mantelzorgers in de gemeente bedanken voor hun inzet. Mantelzorgers mogen vanaf maandag 6 september tot en met zondag 3 oktober een aanvraag voor het mantelzorgcompliment indienen via westerwolde.nl/mantelzorgcompliment. Het mantelzorgcompliment bestaat uit vier cadeaubonnen van € 25,-. De bonnen zijn te besteden bij alle ondernemers in de gemeente Westerwolde.
 • Open Monumentendagen
  Tijdens de Open Monumentendagen op zaterdag 11 en zondag 12 september zijn elf monumenten in Westerwolde gratis opengesteld voor het publiek. Door dit bijzondere cultureel erfgoed toegankelijk te maken krijgen bezoekers de mogelijkheid om hun omgeving (opnieuw) te ontdekken.
 • Hoorzitting ontwerpbestemmingsplannen 'Buitengebied, Harpelerweg' en 'Oudeschans, Dijkwal 1 & 2'
  Luister nu het verslag terug van de hoorcommissie op 23 augustus 2021. De hoorzitting gaat over de bestemmingsplannen 'Buitengebied, Harpelerweg' en 'Oudeschans, Dijkwal 1 & 2'.
 • Vragen over uw bouwplannen?
  Op dit moment wordt er veel gebouwd in onze gemeente. Dit betekent dat wij meer aanvragen voor vergunningen krijgen dan normaal. Het kan daarom langer duren voor u een reactie krijgt.
 • Nieuw model Nederlandse identiteitskaart
  Vanaf 2 augustus 2021 komt er een nieuw model van de Nederlandse identiteitskaart. (ID-kaart)
 • Raadsvergadering van 8 juli gaat verder op 14 juli
  De raadsvergadering van 8 juli gaat verder op woensdag 14 juli om 20.00 uur.
 • Foto's van fotoclub Oost Groningen te zien in gemeentehuis
  Vanaf 6 juli zijn foto's van fotoclub Oost-Groningen te zien in het gemeentehuis in Wedde.
 • Extra raadsvergadering op donderdag 8 juli
  Op donderdag 8 juli om 20.00 is er een extra digitale raadsvergadering.
 • Langer veilig thuis wonen
  Ongeveer 2.500 inwoners van Westerwolde krijgen een uitnodiging om Leefsamen een half jaar gratis te proberen. Leefsamen zorgt op een slimme manier voor zorg én veiligheid in eigen huis. Steeds meer ouderen blijven langer in hun eigen huis wonen. Dit kan zorgen voor uitdagingen. Vooral op het gebied van veiligheid en ondersteuning. Voor deze mensen […]

Op wintersport naar Winterberg?

Welcome in Winterberg
Volg ASVB ook op social media

Even bij Lidl kijken?