Online winkelen via Sponsorkliks

RSS Het voetbalnieuws uit de kanaalstreek

 • Bekerloting: Derde, vierde en vijfde klasse zondagvoetbal 30 juli 2021
  Overzicht van de bekerloting van de derde, vierde en vijfde klasse van het zondagvoetbal. Het bericht Bekerloting: Derde, vierde en vijfde klasse zondagvoetbal verscheen eerst op FC Kanaalstreek.
  Redactie
 • Bekerloting: Derde, vierde en vijfde klasse zaterdagvoetbal 30 juli 2021
  Overzicht van de bekerloting van de derde, vierde en vijfde klasse van het zaterdagvoetbal. Het bericht Bekerloting: Derde, vierde en vijfde klasse zaterdagvoetbal verscheen eerst op FC Kanaalstreek.
  Redactie
 • Bekerloting: Eerste en tweede klasse zaterdag/zondagvoetbal 30 juli 2021
  Een overzicht van de bekerloting voor de eerste en tweede klasse van het zaterdag en zondagvoetbal. Het bericht Bekerloting: Eerste en tweede klasse zaterdag/zondagvoetbal verscheen eerst op FC Kanaalstreek.
  Redactie
 • Voorlopige deelnemerslijst FC Kanaalstreek Amateurtoto 2021/2022 26 juli 2021
  De FC Kanaalstreek Amateurtoto, voor de echte voetballiefhebber en kenner van de Kanaalstreek. Het bericht Voorlopige deelnemerslijst FC Kanaalstreek Amateurtoto 2021/2022 verscheen eerst op FC Kanaalstreek.
  Redactie
 • Coach van het Jaar 2021/2022: FC Kanaalstreek Subleague 26 juli 2021
  Komend jaar is er ook weer de FC Kanaalstreek Coach van het jaar Subleague: Het bericht Coach van het Jaar 2021/2022: FC Kanaalstreek Subleague verscheen eerst op FC Kanaalstreek.
  Redactie
 • Voorlopige deelnemerslijst FC Kanaalstreek Eredivisietoto 26 juli 2021
  Doe mee met de FC Kanaalstreek Eredivisietoto en speel mee om de prijzen. Het bericht Voorlopige deelnemerslijst FC Kanaalstreek Eredivisietoto verscheen eerst op FC Kanaalstreek.
  Redactie
 • De Oefencampagne 2021/2022 26 juli 2021
  Een overzicht van de oefenwedstrijden die in de maanden juli, augustus en september gespeeld worden door de amateurclubs ter voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. Het bericht De Oefencampagne 2021/2022 verscheen eerst op FC Kanaalstreek.
  Redactie
 • Jos Kuiper nieuwe hoofdtrainer Gieterveen 23 juli 2021
  Gieterveen heeft Jos Kuiper aangesteld als nieuwe hoofdtrainer voor het nieuwe voetbalseizoen en heeft daarmee de gewenste opvolger voor de naar Veelerveen vertrekkende Boelo Dekker gevonden. Het bericht Jos Kuiper nieuwe hoofdtrainer Gieterveen verscheen eerst op FC Kanaalstreek.
  Redactie
 • Bijna driekwart voetbalverenigingen heeft ambitie om rookvrij te worden 21 juli 2021
  Veel voetbalverenigingen hebben de ambitie om rookvrij te worden. Het bericht Bijna driekwart voetbalverenigingen heeft ambitie om rookvrij te worden verscheen eerst op FC Kanaalstreek.
  Redactie
 • Eindstand FC Kanaalstreek EK Pool 21 juli 2021
  De voorlopige eindstand van de FC Kanaalstreek EK Pool. Het bericht Eindstand FC Kanaalstreek EK Pool verscheen eerst op FC Kanaalstreek.
  Redactie

Ook adverteren op Tradetracker?

Volg ASVB ook op social media

Even bij Lidl kijken?