Online winkelen via Sponsorkliks

RSS Het voetbalnieuws uit de kanaalstreek

 • Column: De laatste speelronde: Rolder Boys – Valthermond 14 mei 2021
  Een column over de laatste speelronde die helaas dit seizoen niet gespeeld wordt door de aanwezigheid van het coronavirus. Het bericht Column: De laatste speelronde: Rolder Boys – Valthermond verscheen eerst op FC Kanaalstreek.
  Redactie
 • Veelgestelde vragen over het coronavirus en het amateurvoetbal 14 mei 2021
  Het kabinet heeft een openingsplan gepresenteerd waarin staat hoe de coronamaatregelen stapsgewijs worden afgebouwd. Het bericht Veelgestelde vragen over het coronavirus en het amateurvoetbal verscheen eerst op FC Kanaalstreek.
  Redactie
 • Trainerscarrousel 14 mei 2021
  Overzicht van de trainers die blijven of vertrekken bij de amateurclubs in de regio in of rondom de Kanaalstreek. Het bericht Trainerscarrousel verscheen eerst op FC Kanaalstreek.
  Redactie
 • FC Kanaalstreek EK-Poule 14 mei 2021
  Doe mee met de FC Kanaalstreek EK Poule en maak kans op de hoofdprijs van 300 euro. Het bericht FC Kanaalstreek EK-Poule verscheen eerst op FC Kanaalstreek.
  Redactie
 • Voorlopige deelnemerslijst FC Kanaalstreek EK-Poule 14 mei 2021
  Een overzicht van de voorlopige deelnemerslijst van de FC Kanaalstreek EK-Poule. Het bericht Voorlopige deelnemerslijst FC Kanaalstreek EK-Poule verscheen eerst op FC Kanaalstreek.
  Redactie
 • Stand FC Kanaalstreek Subleague Coach van het Jaar na speelronde 19 14 mei 2021
  De tussenstand na speelronde 19 van de FC Kanaalstreek Subleague Coach van het Jaar. Het bericht Stand FC Kanaalstreek Subleague Coach van het Jaar na speelronde 19 verscheen eerst op FC Kanaalstreek.
  Redactie
 • Stand FC Kanaalstreek Eredivisietoto na speelronde 25 14 mei 2021
  Tussenstand van de FC Kanaalstreek Eredivisietoto na speelronde 25. Het bericht Stand FC Kanaalstreek Eredivisietoto na speelronde 25 verscheen eerst op FC Kanaalstreek.
  Redactie
 • Transfertalk: SJS ziet ervaren krachten stapje terug doen 14 mei 2021
  SJS ziet een aantal ervaren krachten een stapje terug doen en ziet komend seizoen eigen jeugd aansluiten. Het bericht Transfertalk: SJS ziet ervaren krachten stapje terug doen verscheen eerst op FC Kanaalstreek.
  Redactie
 • Transfertalk 14 mei 2021
  Overzicht van de transfermutaties in de Kanaalstreek. Het bericht Transfertalk verscheen eerst op FC Kanaalstreek.
  Redactie
 • De Oefencampagne 2021/2022 14 mei 2021
  Een overzicht van de oefenwedstrijden die in de maanden juli, augustus en september gespeeld worden door de amateurclubs ter voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. Het bericht De Oefencampagne 2021/2022 verscheen eerst op FC Kanaalstreek.
  Redactie

Ook adverteren op Tradetracker?

Volg ASVB ook op social media

Even bij Lidl kijken?