Het ‘daarde’ wint van het ‘vaarde’

Online winkelen via sponsorkliks

asvb 3 en asvb 4

Het ‘daarde’ neemt in de tweede helft afstand van ASVB 4

Nog nooit eerder vertoond. Degraderen voordat je überhaupt een wedstrijd hebt gespeeld. Het is de mannen van het derde gelukt. Bij het zien van de indeling in de vijfde klasse, maakten de toiletten van de mannen overuren. Dit konden ze toch niet meer aan? Dat begreep toch iedereen wel? Lekker trainen op de donderdag, uitlopen op de zaterdagmiddag en avond en dan nog op topniveau op de zondagochtend? Nee, onmogelijk. Dit werd gelukkig door het bestuur van De Witte Muizen én de KNVB begrepen. De muizen van het derde mochten ook in de kelderklasse acteren.
Nadat op zaterdagochtend een spannende viswedstrijd plaats vond, organisator en viskeman Joop Stötefalk de verrassende winnaar was (en na 136 keer winst de wisselbeker mag houden), een heerlijke barbecue bij Café Brio werd opgepeuzeld, Sander ongemerkt thuis werd gebracht, Bé zijn derde prijs werd geconfisqueerd, Cor samen met Jeroen naar huis ging maar in plaats van 1,5 meter afstand voor de zekerheid 50 meter aan hield…ja daarna stond de derby 4 tegen 3 op het programma.
Tenuesponsor ASVB 4
KassaNet Nuus Groningen Kassasystemen
is gespecialiseerd in afrekensystemen, pinapparatuur en online marketing systemen
Bouwkundig Teken- en Timmerwerk Wedde
Bouwkundig Teken en timmerwerk M. Bos is een dynamisch eenmansbedrijf gevestigd in Wedde in de provincie Groningen
Over het veldspel, de dieptepunten, de blessures, het niet begrepen worden, de tranen (lachen en huilen), gaan we het niet hebben. Na een ruststand van 1-3 en de zenuwachtige blikken van ‘het daarde’, bleek dat de

Witte Muizen een hecht volkje is. Een stukje zelfvertrouwen werd door de nestors zonder pardon gegeven aan het team van spielfürher Sögel.
Een eindstand van 1-9 was het gevolg.
vissen in de parkvijver
En daarna? Net zoals anders. Samen genieten van de zondagochtend en middag. Zoals altijd met z’n allen, zoals we elkaar altijd bokje staan en meehelpen. Één vereniging, plezier in de kelderklasse, heerlijk! Ja, de shirtjes worden krapper, de velden groter, de wedstrijden korter (scheidsrechter El Presidente was na 75 minuten kapot), de tegenstanders jonger en sneller….maar het plezier blijft. De biertjes smaken zoals vroeger net zo lekker, de zoet van de overwinning of het zuur van de nederlaag doen daar niks aan af.
Het gemis van überleider Haijes was groot, het bericht dat het met zijn vrouw beter gaat een enorme opsteker. Sandra, ook langs deze weg van harte beterschap. Tot gauw!
Gelukkig hebben we de foto’s nog…tenminste dat lezen we vaak….oordeel zelf maar.
Volg ASVB ook op social media