Het grote “Witte Muizen Feest”

Online winkelen via sponsorkliks

Uitnodiging ”Het Grote Witte Muizenfeest”

Beste leden, sponsoren, donateurs, club van 50 leden, puntenpot-sponsoren, bouwers van de kantine, vrijwilligers en supporters van vv ASVB.

Zoals jullie natuurlijk al maanden weten, is er op 30 juni aanstaande een einde-seizoensfeest genaamd: Het Grote Witte Muizenfeest. Dit slotfeest van een geweldig seizoen zal bij ons in de kantine en feesttent plaats gaan vinden. Deze avond zal muzikaal omlijst gaan worden door de geweldige band Alloway. Deze avond is georganiseerd door het bestuur, activiteitencommissie en de selectie van vv ASVB.

 

Omdat het Grote Witte Muizenfeest al maanden bekend is op social media en in alle wandel-, muizengangen, is het dus een populair evenement geworden. En dus hebben we besloten om een ”kaartverkoop” in het leven te roepen omdat we ons maar een maximaal aantal van 350 personen kunnen veroorloven.

Wie zijn uitgenodigd?
– Alle leden
– Sponsoren
– Donateurs
– Club van 50 leden
– Puntenpot-sponsoren selectie
– Bouwers van de kantine
– Vrijwilligers

Al deze genoemden hebben recht op een gratis toegangsbewijs voor deze avond. Behoor je niet tot 1 van bovenstaande groepen, dan vragen wij een beperkte entreeprijs van €5,-

Waar en wanneer kun je de toegangsbewijzen halen?
– Elke dinsdag- en donderdagavonden in de kantine van vv ASVB tussen 18.00 uur – 20.00 uur.
– Eventueel meerdere datums en tijdstippen worden aangegeven via onze facebookpagina.

Wij hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wij hopen een passend en mooi einde-seizoensfeest met jullie te gaan bouwen op 30 juni a.s. (aanvang 20.00 uur). Wees er snel bij, want vol=vol!!!

Met vriendelijke muizengroet,

Bestuur vv ASVB
Activiteitencommissie vv ASVB
Selectie vv ASVB

Volg ASVB ook op social media