Online winkelen via Sponsorkliks

RSS Algemeen nieuws

 • Trainingsschema's (assistent-)scheidsrechters augustus 2021
  Voor veel (assistent-)scheidsrechters zal de voorbereiding op het seizoen 2021/'22 beginnen in de maand augustus. Om de conditie op het juiste niveau te krijgen, heeft de KNVB een algemeen trainingsschema opgesteld.
 • Eredivisiewedstrijd AZ – Fortuna Sittard uitgesteld
  De Eredivisiewedstrijd AZ – Fortuna Sittard van zondag 22 augustus wordt op verzoek van de thuisspelende club uitgesteld. Het duel staat gepland tussen de play-offwedstrijden van AZ voor de Europa League waarin de Alkmaarders een plek in de groepsfase dienen af te dwingen.
 • Kicksfit bij jou op de club? Vul de vragenlijst in
  Kicksfit is een work-out van de KNVB waarin elementen van fitness en bootcamp worden gecombineerd met voetbal. Om de mogelijkheden voor een verdere uitrol van dit programma bij verenigingen in kaart te brengen, vragen wij jou om een korte vragenlijst in te vullen.
 • KNVB en KPN verlengen partnership tot 2023
  De KNVB en KPN hebben de jarenlange samenwerking opnieuw verlengd. Vrijdag werd dit met een symbolische video kenbaar gemaakt waarin honderden Oranje-ballen bezorgd werden bij KPN.
 • Kuipers fluit Johan Cruijff Schaal XXV
  De wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal XXV tussen Ajax en PSV wordt geleid door Björn Kuipers. Het duel in de Johan Cruijff ArenA wordt zaterdag 7 augustus gespeeld en begint om 20.00 uur. Voor Kuipers is het zijn laatste wedstrijd als betaald voetbal scheidsrechter.
 • Sportlink Club biedt veldvoetbalverenigingen veel mogelijkheden
  De ontwikkelingen op digitaal gebied staan niet stil en dat geldt ook voor de mogelijkheden die veldvoetbalverenigingen hebben binnen de modules van Sportlink Club. Het wordt steeds makkelijker, en in sommige gevallen zelfs verplicht, om bepaalde zaken als club zelf te regelen via Sportlink Club. In dit artikel vind je een opsomming van de mogelijkheden.
 • Trainingsschema’s (assistent-)scheidsrechters ter voorbereiding op nieuw seizoen
  Het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur. Om (assistent-)scheidsrechters op een zo goed mogelijke manier te helpen in hun voorbereiding, kun je de komende zes weken iedere week op KNVB Assist een update lezen met trainingsadviezen. In deel 1 van deze reeks vind je een opsomming van een aantal do’s en dont’s bij het afstemmen […]
 • Björn Kuipers stopt: ‘Mooier dan dit wordt het niet meer’
  Na een indrukwekkende carrière waarin hij maar liefst negen internationale finales leidde, stopt Björn Kuipers met fluiten. De 48-jarige scheidsrechter is tijdens zijn vakantie tot het besef gekomen dat hij na de EK-finale begin deze maand alles heeft meegemaakt waar hij ooit van heeft gedroomd. Een beter moment om er een punt achter te zetten, […]
 • Jochem Kamphuis heeft de leiding over FC Servette - Molde FK
  Jochem Kamphuis fluit woensdagavond het duel tussen het Zwitserse FC Servette en Molde FK uit Noorwegen. De aftrap van deze wedstrijd in de tweede kwalificatieronde van de Conference League is om 20.30 uur.
 • Aanvragen baaldagen vanaf 1 september verplicht via Sportlink
  Sinds het seizoen 2020/’21 is het voor verenigingen mogelijk om verzoeken tot baaldagen voor teams die spelen in categorie B zelf te regelen. Clubs hoeven hiervoor niet meer contact op te nemen met de KNVB, maar kunnen deze snipperdag zelf aanvragen via een hiervoor beschikbaar gestelde functionaliteit binnen Sportlink Club. Vanaf 1 september is het […]
 • Conceptprogramma’s zaalvoetbal bekend
  De conceptprogramma's voor de eerste divisies en de Eredivisie Vrouwen zaal zijn bekend. Vorige maand is al het conceptprogramma voor de Eredivisie zaal gepubliceerd.
 • Uitdoelpunten play-offs tellen niet meer dubbel
  Uitdoelpunten in de play-offs om Europees voetbal en promotie/degradatie tellen vanaf het seizoen 2021/’22 niet meer dubbel. Daarmee volgt de KNVB het besluit van de UEFA om de uitdoelpuntenregel in de Europese clubtoernooien af te schaffen.

Ook adverteren via Tradetracker?

Volg ASVB ook op social media

Even bij Lidl kijken?