Online winkelen via Sponsorkliks

RSS Algemeen nieuws

 • Van Boekel in VAR-team Europa League-finale
  Pol van Boekel maakt deel uit van het VAR-team bij de Europa League-finale tussen Villarreal CF en Manchester United. De eindstrijd vindt plaats op woensdag 26 mei in het Gdansk Stadion in Polen en begint om 21.00 uur.
 • Veelgestelde vragen over het coronavirus en voetbal
  Op deze pagina bundelen we de meest gestelde vragen over het coronavirus en de gevolgen voor het voetbal. Deze FAQ wordt continu bijgewerkt. Houd deze pagina dus regelmatig in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste informatie en ontwikkelingen.
 • Virtueel schema play-offs Europees voetbal
  In de Eredivisie wordt aanstaande zondag de laatste speelronde afgewerkt. Na afloop van de reguliere competitie zal er in de play-offs nog gestreden worden om het laatste Europese ticket.
 • Van de Graaf leidt De Graafschap - Roda JC in play-offs voor promotie
  Na de zinderende apotheose in de Keuken Kampioen Divisie woensdagavond liep De Graafschap promotie naar de Eredivisie op doelsaldo mis. Tijd om te treuren is er niet, want zaterdag staat al weer het duel in de play-offs voor promotie tegen Roda JC op het programma. Edwin van de Graaf fluit de wedstrijd in Doetinchem.
 • Dit is het schema voor de Keuken Kampioen Play-offs
  De reguliere competitie van de Keuken Kampioen Divisie zit erop. Na een bloedstollende slotdag voegde Go Ahead Eagles zich bij SC Cambuur als promovendi en zullen de twee teams volgend seizoen in de Eredivisie uitkomen.
 • UEFA Pro 2021/'22 van start: tien deelnemers met diverse achtergronden
  Met een centrale bijeenkomst op de KNVB Campus is woensdag de UEFA Pro opleiding voor het seizoen 2021/'22 van start gegaan. Tien deelnemers zetten hun eerste stap op weg naar het hoogste trainersdiploma die in Nederland te behalen is. Wanneer zij in mei 2022 de opleiding goed voltooid hebben, kunnen zij zelfstandig aan de slag […]
 • Organiseer 7x7 Zomervoetbal op de club
  Met name voor de seniorengroep is het belangrijk dat er nog gevoetbald kan worden de komende maanden. Door de coronamaatregelen hebben zij het afgelopen seizoen bijna tot niet kunnen voetballen. 7x7 Zomervoetbal is ideaal om ze toch nog aan het voetballen te krijgen.
 • Verenigingen ontvangen 50.000 kinderen met de Oranjefestivals
  Maar liefst 50.000 kinderen (4 t/m 12 jaar) doen mee aan de Oranjefestivals van de KNVB en de ruim 400 verenigingen die dit organiseren. De eerste Oranjefestivals hebben al plaatsgevonden en deze reeks loopt door tot en met in elk geval juni.
 • Column Jan Dirk van der Zee: Historisch moment voor het voetbal
  Geachte directie van de KNVB,
 • Categorie A mannen vanaf seizoen 2021/’22 toegankelijk voor vrouwen
  Met ingang van het seizoen 2021/'22 is het voor vrouwen in het amateurvoetbal mogelijk om uit te komen in de categorie A bij de mannen. Hiermee creëert de KNVB voor vrouwen een nieuwe mogelijkheid om altijd een passende plek te vinden in het voetballandschap. Dat vrouwen voortaan ook in de A-categorie bij de mannen kunnen […]
 • Licentiecommissie neemt verzoek overname aandelen Fortuna niet verder in behandeling
  De onafhankelijke licentiecommissie betaald voetbal heeft besloten om het verzoek van Fortuna Sittard tot goedkeuring van een beoogde overname van (een gedeelte van) haar aandelen niet verder in behandeling te nemen. Nadat het goedkeuringstraject meermaals vertraging opliep door toedoen van verzoekende partij, restte de licentiecommissie in dezen geen ander besluit.
 • Edson Álvarez en Ramon Leeuwin één duel aan de kant
  Edson Álvarez (Ajax) en Ramon Leeuwin (AZ) staan één wedstrijd aan de kant naar aanleiding van hun rode kaart dit weekend in de Eredivisie. De spelers missen daarom de ontmoetingen met respectievelijk VVV-Venlo en FC Groningen.

Ook adverteren via Tradetracker?

Volg ASVB ook op social media

Even bij Lidl kijken?