Online winkelen via Sponsorkliks

RSS Algemeen nieuws

 • Blom leidt Rotterdamse stadsderby op Het Kasteel
  De stadsderby tussen Sparta Rotterdam en Feyenoord staat zondag onder leiding van Kevin Blom. De 47-jarige arbiter fluit om 12.15 uur voor de aftrap van de Rotterdamse Eredivisie-ontmoeting.
 • Vitesse moet Matus Bero één wedstrijd missen
  Matus Bero mist de eerstvolgende competitiewedstrijd van zijn club Vitesse. De middenvelder kreeg zondag zijn vijfde gele kaart van het seizoen en is daarom voor één duel geschorst.
 • Lizzy van der Helm fluit Slowakije - Georgië
  Lizzy van der Helm heeft op dinsdag 26 oktober de leiding over het WK-kwalificatieduel tussen Slowakije en Georgië. Franca Overtoom en Martina Boer assisteren haar langs de zijlijn. Marisca Overtoom is de vierde official.
 • Ibrahim Eljilali fluit duels in Futsal Champions League
  De UEFA heeft Ibrahim Eljilali aangesteld om wedstrijden in groep 7 van de UEFA Futsal Champions League 2021/'22 te leiden. In deze groep komen MNK Olmissum (gastheer) Leo Futsal Club (Armenië), KMF FON (Servië) en FC Diamant Linz (Oostenrijk) in actie.
 • Nieuw arbitragebeleid SDV Barneveld leidt tot ARAG Fairplay certificaat
  Uit handen van betaald voetbalscheidsrechter Martin van den Kerkhof ontving SDV Barneveld onlangs het KNVB|ARAG Fairplay certificaat. De eersteklasser was de eerste club die na de coronaperiode dit bewijs van goed arbitragebeleid weer in ontvangst mocht nemen. Coördinator arbitrage Bertus Bakkenes is trots op de certificering.
 • Meld je aan voor de KNVB Jeugdraad!
  Wil jij meedenken over wat voetbal nóg leuker kan maken en hoe de KNVB ervoor kan zorgen dat jongeren langer willen blijven voetballen? En ben jij tussen de 13 en 17 jaar oud? Dan is de KNVB Jeugdraad iets voor jou!
 • 50 jaar vrouwenvoetbal bij de KNVB
  De winst van WEURO 2017, een finaleplaats op het WK 2019 en deelname aan de Olympische Spelen van Tokio. De OranjeLeeuwinnen zijn niet meer weg te denken uit het landelijke voetballandschap. Ook de Pure Energie Eredivisie Vrouwen is aan een voortvarende opmars bezig en krijgt steeds meer smoel. Hoe anders was dat 50 jaar geleden, […]
 • KNVB betreurt aanval op bestuur Union Berlin
  Wij betreuren het als hele KNVB zeer dat er gisteravond werknemers en bestuurders van Union Berlin, tegenstander vanavond van Feyenoord in de UEFA Conference League, zonder enige aanleiding onverhoeds zijn aangevallen in een Rotterdams restaurant.
 • Wisselbeleid O14 A-categorie
  In de Wedstrijdzaken app en op voetbal.nl werd de afgelopen weken aangegeven dat er in de O14 in categorie A beperkt gewisseld mocht worden. Deze informatie is in strijd met wat er op de website van de KNVB aangegeven staat, namelijk dat er voor de O13 en O14 A-categorie sprake is van onbeperkt (door)wisselen. De […]
 • Licentiecommissie legt ADO Den Haag voorwaardelijke sanctie op en keurt begroting goed
  De onafhankelijke licentiecommissie betaald voetbal heeft ADO Den Haag een voorwaardelijke aftrek van drie wedstrijdpunten opgelegd, als gevolg van het niet voldoen aan de gestelde termijn voor het aanleveren van een benodigde garantstelling.
 • Bekerbesluiten voor het seizoen 2021/'22
  De bekercompetities van het seizoen 2021/’22 in het veldvoetbal zijn in volle gang. Maar welke regels gelden er precies in de beker? Dat lees je in de Bekerbesluiten.
 • Extra maatregelen na misdragingen in stadions
  Naar aanleiding van de recente reeks incidenten en het onacceptabele gedrag van een (kleine) groep bezoekers in en om het stadion, hebben de clubs, Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, Supporterscollectief en KNVB deze week een werkgroep gevormd. Op basis hiervan zijn de KNVB en clubs tot de volgende conclusies gekomen:

Ook adverteren via Tradetracker?

Volg ASVB ook op social media

Even bij Lidl kijken?