Online winkelen via Sponsorkliks

RSS Nieuws District Zuid II

 • Loting bekercompetitie district Zuid 2 15 oktober 2021
  Op zondag 24 oktober vindt bij de vereniging MMC Weert de loting plaats van de districtsbeker Zuid 2 voor de 1e elftallen van de heren en vrouwen.
 • Samen aan de slag met het scheidsrechterstekort 14 oktober 2021
  Het was de afgelopen weken volop in het nieuws: het amateurvoetbal kampt met een groot scheidsrechterstekort. Want telde het amateurvoetbal in 2016 circa 34.000 scheidsrechters, nu zijn dat er ruim 30.000.
 • Tweede bekerronde jeugd categorie A 10 oktober 2021
  De loting van de tweede bekerronde jeugd in de categorie A in district Zuid 2 is verricht. Bekijk hieronder de wedstrijden en de speeldata.
 • Tweede bekerronde mannen en vrouwen categorie A 4 oktober 2021
  De loting van de tweede bekerronde mannen en vrouwen in de categorie A in district Zuid 2 is verricht. Bekijk hieronder de wedstrijden en de speeldata.
 • Bekijk de online talkshow 'De Dag van de FairPlay' terug 1 oktober 2021
  Zonder scheidsrechters geen voetbal en geen fairplay op de voetbalvelden. De rol van de scheidsrechter in het veld is enorm belangrijk als het gaat om toepassen van de regels en voorkomen en oplossen van conflicten. Daarom organiseerde ARAG samen met de KNVB op 29 september 2021 de Dag van de FairPlay. Een vakinhoudelijke avond voor […]
 • Werkpakketten wedstrijdzaken Zuid 28 september 2021
  Voor de regio Zuid worden de wedstrijdzaken georganiseerd vanuit het steunpunt Eindhoven. De wedstrijdpakketten zijn verdeeld over onderstaande medewerkers.
 • Tweede bekerronde mannen en vrouwen categorie B 28 september 2021
  De loting van de tweede bekerronde mannen en vrouwen in de categorie B in district Zuid II is bekend. Bekijk hieronder het overzicht.
 • Collega’s gezocht (M/V) 20 september 2021
  In Nederland zijn er meer 28.000 scheidsrechters actief bij de amateurverengingen en in het betaald voetbal. Dat klinkt veel, maar helaas loopt dat aantal - door een zwaar coronajaar - snel terug. En dat is jammer omdat het ten koste gaat van het spelplezier van meer dan 1 miljoen voetballers.
 • Nieuw Programma Voetbalontwikkeling 7 september 2021
  Met ingang van dit seizoen kunnen verenigingen aan de slag met het nieuwe Programma Voetbalontwikkeling, dat de KNVB samen met NMC Bright heeft ontwikkeld.
 • Meer vrouwen in voetbal: een verrijking! 2 september 2021
  Wereldwijd komen er steeds meer vrouwen in topposities. Van minister-presidenten tot topmanagers in het bedrijfsleven, bij overheden en instellingen. Uit recent onderzoek is gebleken dat de verschillende posities bij amateurverenigingen die door vrouwen worden ingevuld achterblijven bij deze ontwikkeling. Terwijl het een verrijking voor de club is. Immers als het aantal vrouwen in het voetbal […]
 • Terugloop KNVB-officials; gevolgen voor aanstellingen in categorie A 30 augustus 2021
  De coronapandemie heeft vele uitdagingen voor het voetbal met zich meegebracht. Ook op het gebied van arbitrageopleidingen. Tijdens de coronapandemie is het namelijk niet of nauwelijks mogelijk geweest nieuwe scheidsrechters op te leiden. Hierdoor is er geen instroom geweest van nieuwe scheidsrechters. Omdat er net als ieder jaar wel uitstroom was, is het aantal KNVB-officials […]
 • Winterzaalvoetbal competitie district Zuid II 27 augustus 2021
  Ook in de komende winterperiode wordt in alle regio’s van district Zuid II winterzaalvoetbal gespeeld. Deze competitie is voor de categorieën waarvoor ook aan de veldcompetitie kan worden deelgenomen.
Volg ASVB ook op social media

Even bij Lidl kijken?