VENEMA BLIJKT ‘BUTCHER’ HELPMAN

Online winkelen via sponsorkliks

Na een mooie overwinning tegen ZNC vorige week stond vandaag wederom een thuiswedstrijd op het programma. Dit keer tegen Helpman, dat ASVB in Groningen van het kastje naar de muur had gespeeld.

Zo’n vaart liep het vandaag niet, ASVB had onder leiding van Remon ‘papa’ Nomden de touwtjes in handen en legde de gasten het vuur aan de schenen. Na een goede vrije trap van ‘blok ervaring’ Luppes en een prachtig overstapje van Sjaak Venema ging het leer bij de tweede paal binnen.
Sjaak was even later wederom attent toen de keeper van de gasten de bal los liet en schoot ‘flinterhard’ binnen. 0-2 rust.

Na de thee was het wederom ASVB. Anne ‘Migeilovic’ Dekker was na een sterke pot gewisseld en de muizen gingen op zoek naar een derde treffer.
Het bleek echter Helpman dat fortuinlijk op 2-1 kwam. ASVB was wakker geschud en met de ingebrachte ‘Witte Motor’ ‘Jan Snooze’ Eiten in de ploeg liepen de muizen uit naar een verdiende 5-1 overwinning.
Sjaak ‘Yathzee’ Venema was de man of the match en bleek een ware topschutter door 3 goede ‘spitsengoals’. Hij laat eindelijk zien waarom ASVB zijn afkoopsom (3 flessen ‘vlek’ jenever) aan THOS heeft betaald.

Tot donderdag tegen VAKO. Op naar de periode.

Volg ASVB ook op social media